Ombrelli Amsterdam | Over ons
8
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_push_text_right,transparent_content,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
tartan-green-side
OVER ONS

Specialist in Italiaanse, handgemaakte paraplu’s van een ongeëvenaarde kwaliteit die met gemak meer dan een generatie mee gaan. Onze paraplu’s worden in Milaan in 70 handelingen met de hand vervaardigd. In iedere paraplu zitten de hoogste kwaliteit materialen, detaillering en tijd – vooral tijd.

 

Wij bieden een vaste collectie paraplu’s, waaronder stormparaplu’s, houten paraplu’s en reisparaplu’s. Daarnaast bieden wij paraplu’s op maat, jij bepaalt alle elementen van het design. Van het model, het doek en het handvat tot de gravering in de plaquette op het handvat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

FRANCESCO MAGLIA

Francesco Maglia is de man achter de mooiste paraplu’s ter wereld. Hij runt het Italiaanse familiebedrijf Ombrelli Maglia dat al meer dan 150 jaar de traditie respecteert, om door middel van vakmanschap paraplu’s met de hand te vervaardigen.

 

Wanneer je een creatie van Francesco Maglia koopt, koop je geen gewoon product: je koopt een stuk geschiedenis.

 

Een paraplu die een leven lang mee gaat.